Windsurfing

Der har de sidste 2 år ikke været ressourcer til at køre instruktion i windsurf i Middelfart sejlklub. Vi har ellers trailer og udstyr til nybegyndere. Har vi nogen i klubben som kunne tænke sig at stå for at starte det op igen?
Det har tidligere fungeret på denne måde :

Klubaftner
Der er klubaften fra kl. 18.00 – ca. 20.00 hver onsdag i perioden uge 15 – uge 26 på stranden ved marinaen. Dette gentages evt. i efteråret.

Surfskole
Der er windsurfskole fra kl. 17.00 – ca. 20.00 hver onsdag i perioden uge 18 – uge 26, og evt også i uge 33 – uge 41 på stranden ved marinaen.

Windsurfskolen koster Kr. 300,- pr halvår.

Du skal være medlem af sejlklubben
For at kunne deltage i Windsurfskolen skal du være medlem af Middelfart Sejlklub og kontingentet hertil skal være betalt inden du kan få adgang til tilmeldingssiden.

Kontingentet for Unge windsurfere u. 20 år = kr. 850,- årligt – Gå til tilmelding herfra

Kontingentet for voksen Windsurfere o. 20 = kr. 850,- årligt. – Gå til tilmelding herfra

MS Windsurf Facebookside

Flyer windsurfingskolen