Fænø Rundt

Fænø Rundt 2020 –
Lørdag d. 13. juni

Middelfart Sejlklub og Middelfart Sparekasse indbyder til den klassiske distancesejlads Fænø Rundt. Dette år vil den dog være præget af, at afvikling sker i henhold til myndighedernes anbefalinger omhandlende COVID-19.
Derfor indbyder vi også med det forbehold, at myndighederne som de tidligere har givet udtryk for, inden den 13. juni ændrer reglerne vedr. større forsamlinger.

Sejladsen er åben for jollesejlere i alle jolleklasser, -uanset alder. (Se tilmeldte her)

Fænø Rundt 2020 – Resultater

Fænø Rundt 2020 – Fotos fra dagen

Fænø Rundt er en helt anderledes, spændende og oplevelsesrig distancesejlads rundt om Fænø, i det kønne farvand ved Middelfart.

Arrangør:  Middelfart Sejlklub, Østre Hougvej 112, 5500 Middelfart
Bureau: I Middelfart Sejlklubs klubhus, åbner kl. 8.30.
Skippermøde: Lørdag kl. 10.00, og evt. virtuelt på FB gruppen ”Middelfart Sejlklub – Ungdom, Surf og Jolle”
Bane:
  • Rundt om Fænø, styrbord eller bagbord. Start og mållinje er udlagt ud for Middelfart Marina.
  • C & Begynder-optimister sejler holdsejlads, hvor hvert hold deles om en jolle og følgebåd der hjælper med udskiftning undervejs. (kræver ekstra følgebåde).
Præmier:   Der uddeles pokal til vindende båd i hver klasse, med mere end 3 tilmeldte både. Præmie uddeling umiddelbart efter sejladsen ved Middelfart Sejlklub.
Deltagerpris:

Kr.120 for enmandsjoller og Kr. 240 for 2 mands joller, betales ved tilmelding før 11. juni. Herefter er prisen hhv. 160 for enmandsjoller og 320 for tomandsjoller.

Forplejning:

Der serveres en forfriskning til deltagerne i forbindelse med præmieoverrækkelsen.

COVID-19

En eventuel aflysning eller andre COVID-19 relateret ændringer, vil blive meldt ud via klubbens hjemmeide og på tidligere omtalte FB – gruppe.

Tilmelding:

Klik her for at tilmelde

Stævneledelsen Middelfart Sejlklub