Fænø Rundt

Fænø Rundt 2019 –
Lørdag d. 15. juni

Middelfart Sejlklub og Middelfart Sparekasse indbyder til den klassiske distancesejlads Fænø Rundt.

Sejladsen er åben for jollesejlere i alle jolleklasser, -uanset alder. (Se tilmeldte her)

Fænø Rundt 2019 Billeder Fænø Rundt 2019 Resumé

Fænø Rundt 2019 Resultater

Fænø Rundt sejladsbestemmelser 2019

Fænø Rundt er en helt anderledes, spændende og oplevelsesrig distancesejlads rundt om Fænø, i det kønne farvand ved Middelfart.

Arrangør:  Middelfart Sejlklub, Østre Hougvej 112, 5500 Middelfart
Bureau: I Middelfart Sejlklubs klubhus, åbner kl. 8.30.
Skippermøde: Lørdag kl. 10.00
Deltager Følgende jolle typer kan deltage :
29’er
Hobie 16
Hobie 14
Laser
Feva
Finn
Snipe
Opti A
Opti B
Opti C / begynder – holdsejlads rundt om Fænø
Har du en anden jolletype en de ovennævnte og ønsker at deltage, er du velkommen til at kontakte os for at høre om det er muligt at deltage. Kontaktperson : Annette Strøm på mail: annettepihlstrom@gmail.com eller tlf. 25882658
Bane:
  • Rundt om Fænø, styrbord eller bagbord. Start og mållinje er udlagt ud for Middelfart Marina.
  • C & Begynder-optimister sejler holdsejlads, hvor hvert hold deles om en jolle og følgebåd der hjælper med udskiftning undervejs.
  • Der sejles efter lys-tal i de grupper hvor forskellige jolletyper indgår.
Præmier:   Der uddeles pokal til vindende båd i hver klasse, med mere end 3 tilmeldte både. Præmie uddeling umiddelbart efter sejladsen ved Middelfart Sejlklub.
Deltagerpris:

Kr.120 for enmandsjoller og Kr. 240 for 2 mands joller, betales ved tilmelding før 12. juni.

Der tillægges 33% for senere tilmelding.

Forplejning:

Der serveres en forfriskning til deltagerne i forbindelse med præmieoverrækkelsen.

Aftenhygge:

Der tændes op i grillen kl. 18. Alle er velkomne med egnedrikkevarer og kød til grillen.

Tilmelding:

Klik her for at tilmelde

Stævneledelsen Middelfart Sejlklub