Information til Forældre

Til forældre for alle vore sejlere i Ungdoms- og Jolleafdelingen  Vi arbejder for at skabe et miljø i afdelingen, hvor sejlads, sikkerhed og gensidig respekt er i højsæde. Vi prøver ihærdigt at inddrage forældrene og sejlere i arbejdet i afdelingen, så vi får en velfungerende afdeling, hvor alle føler sig “hjemme”.

Vi prøver at anvise sejlerne “en rød tråd” i deres sejlmæssige udvikling, så der er mulighed for at gå fra at sejle f.eks. optimistjolle til at sejle Fevajolle i takt med, at sejleren vokser i                                                                                  sin kunnen og størrelse.

Middelfart Sejlklub er en af de klubber i Danmarks som tilbyder flest klubjoller og trailere til transport til stævner. Det er helt unikt og betyder at alle kan få “råd” til at lære at sejle, men også at der er mere fælles arbejde med vedligehold af joller og udstyr. Efterhånden som man ønsker bedre udstyr, er det egentlig tanken, at man skal ud og købe sit eget udstyr.

Som ny sejler og forældre til en ny sejler, vil mange ting være nye ikke blot for den unge sejler, men også for forældrene. Klik på ovenstående link for at downloade VELKOMST HÆFTE. Med dette hæfte vil vi informere specielt nye forældre om arbejdet i klubben, og derigennem prøve at give svar på nogle af de mange spørgsmål der naturligt melder sig i den første tid i klubben.

Dette skal dog ikke holde jer tilbage fra at spørge, når der er ting I gerne vil have en forklaring på eller er usikre på – evt. kontakt Annette Strøm på tlf. 25 88 26 58 for yderligere information.

Læs også Infofolderen for MSU