Åbent Bestyrelsesmøde
Dato : 29/05/2018 19:00 – 21:00
Lokation : Middelfart Sejlklub

Kære Medlem
Hermed indbydes du til Åbent Bestyrelsesmøde tirsdag d. 29. maj kl. 19.00 i Klubhuset.

Hensigten med mødet er, at der bliver arbejdet videre med understående Visionsramme, som blev vedtaget på årets generalforsamling.

Bestyrelsen ønsker at understrege, at medlemmernes tilstedeværelse og engagement er alfa og omega i dette arbejde. Uden Jeres medvirken ingen udvikling. Så er vi bare en forretningsbestyrelse, som passer biksen og den daglige dont og fint nok med det, men UDVIKLING KRÆVER ENGAGEMENT. Derfor.... mød op og deltag, tilbyd din hjælp og ideer samt engager dig i klubbens fremtid og muligheder.

Visionen 2018
Middelfart Sejlklub ønsker at være en stor, kvalitetsbevidst og betydningsfuld sejlklub i trekantsområdet, og vi vil være den progressive klub, som skaber innovative arrangementer samt læring af højeste kvalitet. Endvidere er det et vigtigt mål at danne og udbygge rammerne for klubbens sociale samvær sideløbende med, at vi også vedligeholder og bakker op om eksisterende traditioner. Vi vil være insisterende på at udvikle innovative tur- og kapsejladsarrangementer samt have fokus på sejlsportsmiljøet i og omkring klubben. Klubben ønsker at rumme progressive tur- og kapsejlere i alle aldersgrupper og vil være inkluderende og opsøgende i forhold til både eksisterende som nye medlemmer, samt indgå i tætte samarbejder med MRD, Danmarks Sejlsportsliga, Dansk Sejlunion og (andre) vandsportsklubber i området. Klubben sigter også mod at være en vigtig medspiller i forhold til at markedsføre kommunen i det hele taget, men især som sejlsports- og naturkommune.
Ovenstående sikres gennem økonomisk vækst og sund økonomi.

De bedste hilsner
Søren H. Trolle