Klargøring af Svinøbroen
Dato : 22/04/2018 10:00 – 14:00
Lokation : Svinøbroen

Klargøring af Svinøbroen til sejlersæson 2018

Middelfart sejlklub Svinø bro er besigtiget af brolauget Bent Overby, Kristian Madsen og Peter Skøt. Broen har klaret vinteren uden de helt store skader. For at broen og faciliteter på land er klar til modtagelse af klubbens medlemmer inviteres der til en fælles klargørings- og oprydningsdag søndag den 22. april 2018 fra kl. 10.00 til kl. 14.00.

Der vil være følgende arbejdsopgaver søndag:

• Reparation og justering af brofag
    • Udskiftning af brædder på brohovedet
    • Forberedelse til ramning af fjernvamerør ved broender
    • Udlægning af morringer og stangbøjer ved brohovedet til fortøjning af både
    • Oprydning og fjernelse af tang ved grillplads
    • Slåning af hybenroser
    • Samling af sanketræ i skoven til Sankt Hans

Grillen tændes så der vil være pølser, øl og vand til de fremmøde. Hvis I har båden i vandet er der mulighed for en sejltur til arbejdsstedet ved broen. Vi håber, at det har jeres interesse, og at vi får en hyggelig og forhåbentlig solrig dag sammen. Vi glæder os til at se jer.

Hilsen Brolauget