Ungdomssejlerskole

Middelfart Sejlklub – Ungdoms-sejlerskole

Hvis du er ungdomssejler i alderen fra 16 til 25 år og vil lære at sejle, eller har sejlet før og vil prøve at sejle i kølbåd, så er muligheden her. Middelfart sejlerskole opretter i år hold for ungdomssejlere.

UngdomssejlerskoleVi sejler i to Matcher 28, som vi låner af Match Racing Denmark. Bådene er meget velegnede til skolesejlads, da de er manøvredygtige og har et stort cockpit. Du vil lære

• At styre båden
  • Trimme sejl og bådhåndtering
  • Spilersejlads
  • At samarbejde på båden
  • Havnemanøvre
  • Sikkerhed
Hvornår sejler vi?
Vi starter mandag den 7. maj og sejler 8 mandage før ferien og 7 mandage efter ferien. Den sidste mandag før ferien er der fælles-grill efter sejladsen, og den sidste mandag i sæsonen arrangerer vi fællesspisning og ”natsejlads” på Lillebælt. De enkelte sejl-dage kan du se i den vedhæftede kalender.

Hvordan foregår det om mandagen?
  • Vi sejler ud kl. 18. (Holdene aftaler, at der, på skift, mødes lidt før og rigges til, så båden er klar kl. 18.)
  • Inden vi sejler ud, vil instruktøren kort gennemgå, hvad der skal øves på vandet og fordele positioner på båden.
  • Efter sejladsen, som slutter ca. 20:30, vil instruktørerne sammen med jer evaluere dagens sejlads.
  • Aftenen slutter med holdvis arrangeret fællesspisning af medbragt mad eller grill. Der er brygget kaffe, og der vil være mulighed for at købe øl og vand.
Tilmelding.
Hvis du vil med på sejlerskolen sæson 2018, er det vigtigt, at du tilmelder dig snarest muligt, da tilmelding foregår efter “først til mølle” princippet og vi har kun 8 pladser.
Send en mail til mig til mig på alvin@teambang.dk og oplys:
  • Navn, adresse, mailadresse og mobilnummer.
  • Er du begynder eller øvet?
UngdomssejlerskoleHvad koster det?
Før du kan deltage i Sejlerskolens undervisning, skal du tilmeldes som medlem af klubbens ungdomsafdeling, som koster 568,- kr.
Herefter skal du betale kontingent for sejlerskolen (1200.- kr.)
Det vigtigste er at du får meldt dig til og vi kommer på vandet, så ordner vi betalingen efterfølgende.
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at maile mig alvin@teambang.dk eller ringe til mig på 3131 1398.

Det bliver en god sæson!
Med sejlerhilsen
Alvin Bang