Bliv instruktør i sejlerskolen

Har du lyst til at komme på vandet og lære andre at sejle!
Så bliv instruktør i Middelfart Sejlklubs Sejlerskole.

Middelfart Sejlklubs Sejlerskole startede i foråret 2006, allerede denne første sæson sejlede vi med 6 stk. Match Racer 37 og godt 30 deltagere.
Siden da er det gået stærkt, sæsonen 2017 deltog over 40 sejlerskole elever på 6 stk. match Racer 37 og 1 stk. Match 28 samt H-båden Alfi.

På alle både er der en fast instruktør, som guider sejlerskolens elever igennem ialt 15 sejldage. På begynderholdene er der to instruktører.

Alle instruktører er ulønnede, men får til gengæld en masse gode oplevelser sammen med positive mennesker som har lyst til at lære at sejle.

Har du sejlererfaring og masser af lyst til at lære andre at sejle er det lige dig vi mangler på holdet…

Du skal være medlem af Middelfart Sejlklub og kunne stå inde for klubbens etiske regelsæt for at kunne være instruktør i sejlerskolen.

Har du lyst til at blive instruktør i sejlerskolen så kontakt :

Alvin Bang
Mail  alvin@teambang.dk