Round Rudolph 2018

Årets Round Rudolph løber af stabelen d. 30/12. Man kan både tilmelde sig som fast hold og som sejler uden hold og der er plads til alle ambitions niveauer. Så hiv fat i dem, som måske allerede er gået i vinterhi og lok dem ud af busken/deres lune stuer og ud på bølgen.

Har du/I brug for at smugtræne, sejles der også de næste 2 søndage 16/12 og 23/12 Match Race Søndag fra kl. 10.00. Her er der rig mulighed for at banke rusten af og få bundsmurt sejlerfærdighederne. Det skal bemærkes, at Round Rudolph sejles som fleet-race og ikke som match race, hvilket især forenkler starten og gør det mere overkommeligt for flere at deltage.  Mere info, løbende opdatering og tilmelding til sejladsen finder du her. Tilmeldingen via dette link dækker også frokost efter sejladsen.

Man behøver ikke at have sejlet for at deltage i frokosten. Du/I er selvfølgelig også velkomne, selvom du/I ikke deltager i sejladsen. I dette tilfælde skal dette link anvendes ved tilmelding. Det koster kr. 150 pr. næse, som betales samtidig.