Match Race Søndag

Middelfart Sejlklub genoptager igen fordum tiders Match Race sejladser søndag formiddag.

Første sejlads finder sted søndag d. 4. november.

Tanken er, at vi starter kl. 10.00 og lægger en bane ud. Sejladsens endelige form afhænger af, hvor mange, der møder op.

Prisen er kr. 50 pr. hoved pr. gang.

Der er ikke sat en stopdato for sejladserne. Vejret bestemmer. Under alle omstændigheder er det tanken i første omgang, at sejle frem til og med 30. december, hvor vi sejler den legendariske ROUND RUDOLF!

For de af Jer, der aldrig har prøvet at sejle Match Race, eller som vil have en lille Brush up af regler m.m..  afholdes der en regel, taktik og strategi gennemgang søndag d. 28. oktober. Endeligt program følger.

For at deltage, skal man være medlem af Middelfart Sejlklub eller en anden sejlklub under DS og være mindst 18 år.

For at få en fornemmelse af interessen i Middelfart Sejlklub, ligger der en tilmeldingsmulighed på hjemmesiden under Kapsejlads ved navn Match Race Søndag.

Læs mere og tilmeld dig her