Kom til planlægningsmøde for den årlige Pinsetur

Der indkaldes hermed til et kort planlægningsmøde omkring den årlige Pinsetur onsdag d. 29. maj kl. 16.30

Spørgsmålet er, om Pinseturen stadig skal afholdes, eller om tiden er løbet fra den. Tilslutningen har nemlig igennem de seneste år, været ret begrænset, hvilket er lidt frustrerende for arrangørerne.
Kan det skyldes, at turen er blevet overflødig gr. naturligt frafald samtidig med, at nye medlemmer ikke har tilstrækkeligt kendskab til dens eksistens? Eller har den et helt forkert indhold?

Destinationen – en kort tur (f.eks. Assens eller Årøsund) eller den længere (eks. Kalvø ell. Dyvig, Brejning, Bogense) kan også have betydning.

Frem for alt vil arrangørerne bag Pinseturen gerne have optimeret tilslutningen og opbakningen til denne, hvilket også ses som en forudsætning for at bibeholde den som en egentlig traditionel tur, som klubben arrangerer.

Mød op med meninger, gode ideer til turens destination og indhold m.m..

Pinsesolen

Erik Pedersen, Tursejlerformand