Match Race Søndag

Match Racing søndag – tryk her for tilmelding

Se allerede tilmeldte underst på denne side

Middelfart Sejlklub genoptager igen fordum tiders Match Race sejladser søndag formiddag.
Første sejlads finder sted søndag d. 4. november.

Tanken er, at vi starter kl. 10.00 og lægger en bane ud. Sejladsformens endelige form afhænger af, hvor mange, der møder op.
Pris: kr. 50 pr. hoved pr. gang.

Der er ikke sat en stopdato på sejladserne. Vejret bestemmer. Under alle omstændigheder er det tanken i første omgang, at fortsætte sejladserne frem til og med 30. december, hvor vi sejler den legendariske ROUND RUDOLF!

For de af Jer, der aldrig har prøvet at sejle Match Race, eller som gerne vil have en lille Brush up af regler m.m..  afholdes der en regel, taktik og strategi gennemgang søndag d. 28. oktober. Endeligt program følger.

For at deltage, skal man være medlem af Middelfart Sejlklub eller en anden sejlklub under DS.

For at få en fornemmelse af interessen i Middelfart Sejlklub, er det vigtigt at du/I tilmelder Jer. Tryk på linket øverst på denne side for tilmelding.

Allerede Tilmeldte