Gule ærter
Lokation : Middelfart Sejlklub

Svinøbrolagets årsmøde

Fredag den 1. februar kl. 18.00 I klubhuset, Middelfart Sejlklub

Brolaugets bestyrelse inviterer sejlklubbens medlemmer til det årlige laugsmøde.

Her bliver der efter afholdelse af laugsmøde serveret gule ærter. Skulle der være enkelte medlemmer som ikke er til gule ærter, kan vi anbefale en ”nødmenu”, som er skinkesnitsel der bestilles ved tilmelding. Kom og vær med til at gøre det til en hyggelig aften. Som tidligere er der kåring af deltager med de bedst vitser. Vi håber rigtig mange vil deltage.

Der vil være amerikansk lotteri – brug gerne dine kontakter til at skaffe spændende præmier – alt kan bruges. Husk at oplyse om sponsorpræmier til Bent Overby.

Husk – at overskuddet går ubeskåret fra aftenen til vedligehold af Svinøbroen og landfaciliteterne.

Prisen for at deltage er kr. 150,- inkl. En øl (Betales ved ankomst med aftalte penge eller Mobilepay)

Drikkevarer købes til klub priser.

Tilmelding sker til Bent Overby på: mobil 21 65 24 82 eller e-mail frutolv@gmail.com
Tilmelding senest lørdag den 26. januar 2019.

Laugets bestyrelsen hører gerne jeres forslag til opgradering af svinøbroen. Det nuværende brohoved har en kort restlevetid. Der bliver lejlighed til drøftelse ifm aflæggelse af beretning for årets der er gået.

Reservation i jeres kalender 2019:

• 27. April 2019 kl. 10.00 mødes vi på Svinø til reparationsdag af bro m.m.
  • 10. August 2019 kl. 10.00 afholdes familiedag, hvor der vil være lege for børn

Mange Nytårs
P.b.v