Gule Ærter

Så er det tid til mandehørm og Gule Ærter igen ! Fredag d. 2. februar, 2018, kl. 18.00 i MS Klubhuset.

Traditionen tro serveres der gule ærter med tilbehør.
Der sælges øl og snaps til rimelige priser.
Pris kr. 150,- pr. pers - incl. 1 øl. (Betales ved indgangen i aftalte penge eller MobilePay)

Er man ikke til Gule Ærter - kan vi anbefale "nødmenuen" (Skal skrives i tilmeldingen). Tilmelding til Steen Lyholm Johansen på: steen.lyholm@gmail.com
SU senest tirsdag d. 31. januar 2018

NB! Brug dine gode kontakter, til at skaffe præmier (Små og store, alt kan bruges) til det traditionelle store amerikanske lotteri.
Ekstra NB! Tænk over forslag til en opgradering af Svinøbroen. Vi vil meget gerne have gang i en diskussion så at der kan laves et projekt.

Husk! Overskuddet fra aftenen går til vedligehold af Svinøbroen. Det er intet krav at deltage i arrangementet for at bidrage med præmier, husk det er til klubbens bedste. Pga. logistikken bedes sponsorpræmier meddeles til Steen Lyholm Johansen på  steen.lyholm@gmail.com.